Een lang zandstrand tussen het binnenmeer en de Middellandse Zee om al uw vakantiedromen te vervullen.

8 kilometer zandstrand om te verkennen en meer dan 300 dagen zon per jaar…

Uw vakantie begint in deze betoverende omgeving, met uitzicht op de Middellandse Zee. Relaxen, zwemmen, sportieve activiteiten… Alle troeven van de Catalaanse kust voor een onvergetelijke vakantie.

09

Neem de tijd om te relaxen of te genieten van de activiteiten.

Zin om te luieren in de zon . . .

Strek je uit op het warme zand, met je tenen in een waaier en koester je in de zon… het is zo lekker om niets te doen ! Kies voor een luie dag in één van de vele strandclubs in Port-Barcarès. Maak van de gelegenheid gebruik om te ontspannen op een strandbed in een idyllische omgeving met de mogelijkheid om  ter plaatse te eten en sluit deze lazy day af met het nippen van een cocktail met uw voeten in het water.

Zin om het water op te gaan…

Bent u een actief type en zijn zandkastelen bouwen, beachvolleybal en petanque spelen niet voldoende voor u ? Ga dan de zee op en probeer alle wateractiviteiten die u ter beschikking staan : stand up paddle, kitesurfen, scubaduiken, jetski’s, sleepboeien, flyboarding, waterskiën, aquastepping, boottochten en zeevissen… er is voor elk wat wils.

20180816_140705

Zin om lekker te lezen…

Beschermd tegen de zon en comfortabel geïnstalleerd op één van de ligstoelen, geniet u van een uitzonderlijk leesmoment met uw voeten in het zand en, natuurlijk, uitzicht op zee. Dit is wat de strandbibliotheek u ‘s zomers biedt, elke dag geopend op het dorpsstrand, net naast de eerste hulppost n°7. Een moment van ontspanning en uitwisseling met een ruime keuze aan boeken, tijdschriften en kranten die u ter plaatse kunt raadplegen, voor jong en oud.

Uw veiligheid gaat voor

Geniet van de weldaden van het strand en de geneugten van het zwemmen in volstrekte veiligheid dankzij de 9 eerstehulpposten die over de hele lengte van het strand zijn verspreid. De reddingsbrigade waakt tijdens het seizoen van 11 tot 18.30 uur over u en uw dierbaren en is altijd beschikbaar voor  snelle hulpverlening, indien nodig. In de EHBO-posten nr. 1, 2, 4 en 7 staat een tiralo tot uw beschikking, een amfibiestoel waarmee mensen met mobiliteitsbeperkingen van het baden in zee kunnen genieten. Voor uw comfort en veiligheid is de blauwe vlag, een prestigieus internationaal milieu- en toeristenlabel, gehesen op het 8 km lange strand van de badplaats en garandeert u de kwaliteit van het zwemwater en de schone stranden zodat u in alle gemoedsrust kunt zwemmen of uitrusten.

26 Results Corresponding to your search criteria
My criteria

To improve your experience(experiment) as a user and increase the quality of our services we use cookies to realize statistics, integrate the sharing of the social networks and propose adapted offers to you. By continuing your browsing on this site, you accept the use of these cookies. Read more