Vanaf december wordt het dorpsplein van Barcarès finaal omgetoverd om plaats te maken aan een openlucht ijsbaan, slee-pistes, de kerstmarkt, de winterkermis « Luna Park », enz. En s’avonds, niet te vergeten, een gezellig moment met familie en vrienden in de  » Rue de la Fête ».

Winterfun in Port Barcarès : het dorpsplein wordt tijden de wintervakanties omgetoverd in een echt Christmas Village met een heuse openlucht ijsbaan !

De Kerstman is er, met al zijn vrienden, om de kinderen te verwennen met de winterkermis « Luna Park », de ijssleebanen sleebanen en alle andere animaties. De volwassenen genieten in de tussentijd van de kerstmarkt, de glûhwijn en de lekkernijen die ter plaatse aangeboden worden. Ook voor laatste kerstboodschappen kunt u hier terecht dankzij de originele kado-tips die in de chalets uitgestald zijn. En niet te vergeten : de gezelligheid, het goede humeur en de ontmoetingen in de « Rue de la Fête » voor een uiterst geslaagde vakantie in het hartje van het Kersttoverdorp van Port-Barcarès.

Afin d'améliorer votre expérience utilisateur et augmenter la qualité de notre service nous utilisons des cookies pour réaliser des statistiques, intégrer le partage des réseaux sociaux et vous proposer des offres adaptées. En poursuivant votre navigation sur ce site, vous acceptez l’utilisation de ces cookies. En savoir plus